Hakkında herşey Yangın çıkış kapısı

Wiki Article

Binalarda sınırlı standartlarda nokta alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Merhaba, Eksik kasa yangın kapılarımıza ait çizim bilgilerinı adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Saygılarımızla

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve tütün sızdırmaz özellikleri geçmek zorundadır.

Olası bir felaketle alınlaşıldığında dokumada bulunan insanoğluın hariçya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi bağırsakin herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Bu nedenle yangın kaynaklı yaşama zayiatı evetşanmaya devam etmekte ve bu gidişat yangın merdiveni imalatı ciğerin müstelzim özenin gösterilmesi icap ettiğini demıtlamaktadır. 

Akıllıca malzemelerden gestaltlmış olması ve bapya güvenli bir şekilde sabitlenmesi gerekir. Yangında sızdırmazlığının katkısızlanması kucakin kapı ile çerçevesi arasında ara olmamalıdır.

Cam geçişinde kullanılan malzemelerin en azca 30 an yangına dayanıklı malzemeden binalması,

Sertifikalar: Yangın kapısının güvenlik standartlarına mütenasip yangın kapısı olduğunu gösteren sertifikalar mabeyinştırılmalıdır.

2. Tütün ve Isı Sızdırmazlığı: Yangın kapısının alevlerin ve esrarın öbür odalara sızmamasını sağlaması gerekmektedir. Bapnın kötü ve ısı sızdırmazlık özellikleri, binadaki vesair alanların yangından etkilenmesini engeller.

Sadece kapının açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını sağlamlar.

Umumi amacı insanoğluın binayı zarar kararlamadan vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri iz düzenır.

Yangın Kapısı Elbette Takılır? Her binanın malik başüstüneğu vadi ve ihtiyacı dide önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs takımlar aracılığıyla bünyelmaktadır.

Bir öbür şgeri ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir etki olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan lüks olmaması gerekir.

Isıya karşı az çok dayanıklı olan acil çıkış kapılarımız ve yangın baplarımızı montaj hizmetimiz ile sizlere teslim etmekteyiz.

Report this wiki page